Yamaha X-MAX blog

Felhasználói tapasztalatok a Yamaha X-Max YP250 robogóval kapcsolatban. Leírások, linkek, kézikönyvek.

Friss topikok

Bemutatkozás

2012.04.22. 09:07 atomalfred

Mottó: "Nekem ne mondja senki, hogy ne legyek kemény! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van és ne is legyek kemény?"

(Forrás: Üvegtigris)

Budapesten élek, öt éve robogózom-motorozom a városban, főleg munkába járni, ebből az X-Max-szal töltött eddig másfél éves üzemeltetési tapasztalatokat osztom meg ezen a blogon, főleg azért, hogy aki ilyen alternatív közlekedési eszközt keres, jobban tudjon választani.

Másfél éve használtan vettem az X-Maxom, azóta is minden nap hűséges társam, de leginkább fürge városi közlekedési eszközöm. Megvételkor a következő szempontokat tartotttam fontosnak:

  • alapvetően városon belüli, egyszemélyes használatra
  • legyen nagy csomagtartója
  • legyen nagyobb kereke (14"-15")
  • városon kívül, országúton se legyen probléma vele közlekedni
  • legyen megbízható
  • télen is legyen jól használható

Több motorom is volt előtte, mindig főleg városon belül használtam őket, amik eddig nem jöttek be, ezért túladtam rajtuk: Yamaha BWS 100, Honda CBF 500, Suzuki V-Strom 650, Suzuki DRZ 400SM (imádtam!), Yamaha TRX 850.

Annyi hozzá tartozik, hogy a DRZ nagyon-nagyon jó városban - gyorsan bemelegszik a blokk, keveset fogyaszt, jól megy, könnyű, keskeny, minden úthibán át lehet menni vele -, de télen sajnos nem lehet vele közlekedni fagyhalál nélkül, valamint hosszabb utakra sem ideális a nem túl kényelmes ülés miatt.

Mindenzek mellett és után csak az X-Max maradt meg hosszabb ideig, és nem is tervezem eladni a jövőben sem. Egy szupermotót azért vennék mellé, de semmiképpen sem helyette. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://xmax.blog.hu/api/trackback/id/tr124325997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása